LYCKADE MÖTEN PÅ WALLBYS VIS

 

Exempel 1: Ledningsgruppsmötet

 

“Det finns olika syften med olika möten. För oss är det viktigt att skapa ett rum som fyller vårt. När vi bestämmer oss för att träffas är det viktigt att dagen inte inleds i stress. Därför startar vi ofta med lunch på Wallby och fri ankomst under förmiddagen. Vi har märkt att mötesdeltagarna är mer utvilade, mindre stressade och faktiskt ofta kommer ganska tidigt ändå. Det är trevligt att ta en kopp kaffe ihop och kanske hinna med att snacka informellt en stund, innan dagens agenda inleds. Många gånger har vi sedan valt ett utomhusalternativ vid lunch. Att lagat mat tillsammans med kock över öppen eld är en favorit. Många skulle kanske se att det är bortkastad tid, att samlas runt lägerelden, men sällan har samtalen varit så kreativa och givande som just där. Efter en sådan inledning på ett ledningsgruppsmöte är stämningen satt och fokuset högt. Alla har hunnit prata av sig, kanske har nya idéer kommit fram och vi kan ta oss an dagens mer formella agenda. Att stanna över är också viktigt för oss. Då hinner vi reflektera tillsammans på kvällen, sova på saken och därefter summera, stärkta i kombination av fullt fokus och mer spontana samtal. Ett möte är en stor investering för oss. Därför är det viktigt med resultat. Att kombinera platser, aktiviteter och samtalstyper ger bäst resultat för vår ledningsgrupp.”

// Anders, SAAB


Exempel 2, Affärsmötet

 

”Ibland är det viktigt att ta ett möte där det formella kan lämnas helt åt sidan. Där maktstrukturer som uppstår exempelvis genom placering kring ett bord eller i ett konferensrum kan frångås. För oss är det tydligt att det spelar in i hur möten utvecklar sig. Tar man mötet till en annorlunda plats uppstår helt nya förutsättningar. Traditionella signaler kring ställning eller position suddas ut i naturen. Våra mest framgångsrika affärsmöten har startat och avslutats utomhus. Nya tankar väcks och det finns utrymme för kreativitet.”

// Ulrika, Hansa Bygg


Exempel 3, Kickoffen

 

”För oss är det viktigt att skilja på möten och möten. Vad är målet och vad är syftet? En kickoff handlar inte så mycket om genomgångar och siffror, det handlar om gemenskap, glädje, kreativitet och att bygga för framtiden. När vi varit på Wallby har vi använt oss av olika kreativa rum. Olika samtal på olika platser för att behålla fokus, skärpa och intresse. Vi gillar när det blir mötesrum av händelser och platser. Vi delar ofta in gruppen i fyra och har ett samtal i samband med att vi fiskar, ett helt annat fokusområde runt lägerelden där vi samtidigt dricker kaffe, ytterligare en diskussion kring stora bordet under ekarna. Slutligen samlas vi för en genomgång och under kvällens middag, bastubad och gemenskap försöker vi väva ihop trådarna. Att lämna de traditionella konferensrummen och ta diskussionen ut genom dörren, har varit otroligt framgångsrikt för oss.”

Niclas, Takrekond powered by Soltech

Wallby

För mig är det en stor möjlighet att ta viktiga möten på en avslappnad plats. Vi har gjort många viktiga affärer utanför kontoret genom åren, och Wallby är en perfekt plats för just detta.

- LARS 2019

 

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Datum

Vilket datum har ni tänkt anlända?
Är det något mer som kan vara bra för oss att veta?

 

VÅRA AKTIVITETER

Teambuildning
Stärk gemensamheten med hjälp av roliga utmaningar.
695 kr per person

Kräftfiske
Vi samlas vid sjön och lägger i näten. Bad och pilsner för den som önskar. Därefter serveras det kräftmiddag. Tidigt på morgonen vittjas det nät.
695 kr per person (ex dryck)

Lerduveskytte med hagelbössa
Klassisk lerduveskytte vid sjön.
595 kr per person

Picknick på Talludden
Vandring med guide genom Wallbyskog med avslutande picknick vid vackra Talludden.
395 kr per person

Matlagning över öppen eld
Vi samlas vid sjön och lagar mat, med hjälp av kocken.
Tillgång till brygga och bad.
Pris enligt offert

Kransbindning
Tillsammans med Malin binder vi kransar av det
naturen har att erbjuda.
495 kr per person.

Matlagning i Wallbys kök
Sällskapet delas in i grupper som under lättsamma former skapar kvällens drinkar, förrätter och varmrätter.
595 kr per person (ex dryck)

Bara vara
Världens bästa aktivitet
Görs under stor frihet och eget ansvar.
0 kr per person.


 

PRAKTISK INFO

 

I vår stora konferenslokal på 150m2 (10m x 15m) kan du möblera hur du vill. Här finns
all utrustning du behöver såsom trådlöst internet (fiber), projektor, block, pennor, frukt, vatten och godis.

Är ni en mindre grupp erbjuder vi även herrgårdens anrika matsal eller biblioteket som konferensrum.

Vi har även styrelsesittning för max 15 deltagare. Även här finns all utrustning. 

Vår boendeanläggning håller hotellstandard och omfattar totalt 62 bäddar.
 

VÅRA KONFERENSMÖJLIGHETER