Konferens i Småland med inspirerande naturupplevelse | Wallby Säteri

Meny

Konferens i Småland


Konferens i en miljö som bjuder på stora mått av inspirerande naturupplevelser – mitt i Småland.


Naturnära konferenslokaler

Eken, biblioteket eller gamla matsalen. I vår stora konferenslokal på 150 m2 (10×15 m) kan du möblera hur du vill. Här finns all utrustning du behöver såsom trådlöst internet (fiber), projektor, block, pennor och godis. Är ni en mindre grupp erbjuder vi även lokaler i herrgården. Ha mötet i biblioteket eller varför inte vår anrika matsal som konferensrum. Här passar styrelsesittning för upp till 20 deltagare.

Aktiviteter

Att ta en paus i konferensen är viktig av flera anledningar. Det kan vara precis vad som behövs för att stärka gemenskapen. Utmana er själva och ert team genom olika samarbetsövningar i skog, natur och trädgård. Testa lerduveskytte, kräftfiske, matlagning med våra kockar, tipspromenad eller kanske den ultimata gruppaktiviteten; Mästarnas Mästare à la Wallby.

Konferens i ostörd miljö

Vi har stor erfarenhet av allt från kickoff till utbildningar och traineeprogram för grupper som värdesätter avskildhet. För att erbjuda maximal service och trivsel tar vi endast emot två konferensgrupper åt gången och för den som önskar total exklusivitet går det även bra att abonnera hela Wallby. Vi hjälper er att skräddarsy en mötesmodell för just era behov.

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag.

Läs mer i vår konferensbroschyr.

Förberedelser för konferens i Småland
Kontaktuppgifter
Ankomst/Avresedetaljer
Övrigt


Lokalen är stor och rymlig med en takhöjd upp till nocken.


På Svenska | In English

Telefon 0383-46 21 60

Telefon 0383-46 21 60
E-post magnus@wallby.se