Vandra i Smålands Trädgård

 

Skogen, kullarna, stigarna. Naturen runt Wallby är fantastisk och oändlig. Omfamnande och lugn. Hjärtat av Småland bjuder upp till sin vackraste dans och bor du på Wallby står du mitt på dansgolvet. Ta med stövlar, regnkläder, gymnastikskor eller vandrarkängor. Ta med dig sticketröjan och den du tycker bäst om och ge dig ut. Genom ekbacken, över spängerna, bort. Snart har axlarna sjunkit och du hittat den perfekta stenen för termoskaffet. Efter många timmar ute finns inget skönare än att avsluta med en bastu och ett dopp i sjön, kanske ett glas vin framför en av kakelugnarna i herrgården eller under äppelträden. Och avslutningsvis en god trerätters, småländsk middag.

I vår reception finns en enklare karta över vandringsmöjligheter. Fråga oss så hjälper vi dig, våra smultronställen är era smultronställen!

 

Wallby

 

“Det enda vi ville var att komma ut i naturen. Vi fick med oss en karta och följde leden runt sjön. På säteriet hade de fixat en grym macka och kaffe på termos. ”

— Mark, September 2019


 

BOKA ER EGNA PICKNICKKORG

Vill ni ha matsäck/picknickkorg? Säg till i receptionen senast kl 18.00 dagen innan vandringen eller boka det i formuläret nedan.

 

Skog