Restaurang utanför Vetlanda med mat från egen gård | Wallby Säteri

Meny

Restaurang


Smaka på Småland!


Farsdag söndag 10 november.

Fira Far på Farsdag söndag 10 november. Välkomna från kl 13 då vi serverar en höstmeny. Vi börjar firandet med bubbel i herrgårdens salonger.

Farsdagsmeny; Pumpasoppa med nybakat bröd och Vasens ost. Fransyska på årets älgkalv tillagad på Wallbyvis med ugnsrostade rotfrukter och Karl-Johanssvampsås. Dessertbuffe med kladdkaka, bärpaj och glömd maräng. Pris 495 kr/person. Tänk på att boka bord i förväg.

Öppettider och pris övriga tider på året.

Året runt tar vi gärna emot grupper för middagar och luncher efter överenskommelse. Minimiantalet gäster är 8 personer. Middagar kostar från 495 kr per person och lunchen kostar från 245 kr per person. För menyförslag eller råd och dåd, kontakta oss gärna!

Hotellövernattningar och weekendpaket

Om du har bokat boende och inte middag. Säg bara till i förväg så ordnar vi gärna en måltid åt er. Boka bara detta minst en dag i förväg. Detta gäller övrig tid under året, på sommaren har vi öppet varje kväll.

Här- och närproducerat är våra ledord.

Våra måltider är baserade på fantastiska råvaror från mindre producenter i vår närhet, vår egna gård, skog och sjö. Vi strävar efter att ge er ett matminne av det finaste vår lilla del av Sverige har att erbjuda.

Vi lagar ärlig mat från grunden, efter säsong och med kärlek och passion som huvudingredienser. Se våra lokala producenter på kartan.

Från Rudenstams i äppledalen via Chateau d’Anglès till Mackmyra.

Hos oss hittar du ditt lystmäte vare sig det gäller ett glas fruktigt rosé i solnedgången, en sydfransk från Languedoc till det möra köttet eller en Äppelmust från Skärstadalen. Och naturligtvis bjuder avecskåpet på såväl cognac som Mackmyra. Till vår trerättersmiddag erbjuder vi en anpassad vinmeny.

Se mer i vår dryckesmeny.

 

Personalen på vår restaurang i Vetlanda
Boka bord
Antal personer, datum och tid
Övrigt


En smakupplevelse för alla sinnen mitt i Småland.


På Svenska | In English

Telefon 0383-46 21 60

Telefon 0383-46 21 60
E-post magnus@wallby.se